Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Het Burggraaf Frimoutpark is elk jaar de uitvalsbasis voor de gratis zomerse parkconcerten. De eerste band start telkens om 20 u. De West-Vlaamse rockabilly coverband The Gambits brengt iedereen aan h…
Meer lezen
 
Paradise Lose - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaar: Klaas BullynckRegionaal Landschap Westhoek www.rlwesthoek.be Catalogus beschikbaar via …
Meer lezen
 
Charles Pil Lo-Reninge
Precies 75 jaar geleden overleed architect Charles Pil (1867-1949). Als een van de meest vruchtbare bouwmeesters van West-Vlaanderen heeft Pil een onuitwisbare stempel gedrukt op de architecturale erf…
Meer lezen
 
In augustus 2024 brengen tal van bekende en minder bekende lokale acteurs de theaterwandeling 'Vaderland, Moedertaal'. In een regie van Kathelijn Vervarcke brengen ze het verhaal van de gevolgen van d…
Meer lezen
 
In augustus 2024 brengen tal van bekende en minder bekende lokale acteurs de theaterwandeling‘Vaderland, Moedertaal’. In een regie van Kathelijn Vervarcke brengen ze het verhaal van de gevolgenvan…
Meer lezen
 
Het Burggraaf Frimoutpark is elk jaar de uitvalsbasis voor de gratis zomerse parkconcerten. De eerste band start telkens om 20 u. Up Your Mule is een Southern Rockband met blues-, hardrock-, funk- en …
Meer lezen
 
Deze zomer transformeert Lo-Reninge in het bruisende hart van livemuziek! Vier donderdagavonden kan je genieten van de beste lokale topbands zoals Lunacoustic, Alique, The Black Starlings en zoveel me…
Meer lezen
 
Derde editie van ons gezellige festival Paspop in het mooie Passendale.  Vrijdagavond zomerbar vanaf 17.00u. Gratis inkom. Sfeer verzorgd door The Rolling Ronnies. Zaterdag festival vanaf 14.00u.…
Meer lezen
 
Een groepstentoonstelling met Frans Buyse, Michel Thery en Edmond Ziennowicz: schilderijen Mieke Verhaeghe, Monique Mol en Rita Segaert: beelden in klei, polyester en brons Nicole Nuyttens: kantwerk
Meer lezen