Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Samenkomst om 10.15u aan de Kapel Paters Oblaten. Om 10.30u wordt een wake gehouden aan de gedenksteen van Koning Leopold III in de Kapellelaan, gevolgd door een bloemenhulde.
Meer lezen
 
60 jaar Sea Scouts & Guides Nieuwpoort in woord en beeld Een terugblik op 60 jaar 8steFOS/SSB De Nieuwpoortse scouts vieren in 2024 niet alleen hun 60steverjaardag, ze zijn ook al 40 jaar de fiere…
Meer lezen
 
Confituur Langemark-Poelkapelle
Confituur (2004) is een Vlaamse film van Lieven Debrauwer (maker van Pauline en Paulette) Het is een humoristische prent ouderen en de openingsfilm van het filmfestival van Venetië in 2004 Schoenmake…
Meer lezen
 
Eindejaarsfeest De Panne
Informatieve Algemene Ledenvergadering met voorstelling van de jaarkalender 2025. Professioneel solo-optreden door de gerenommeerde artiest Jeffrey Dael: ‘Een hondenleven’ - Eénmicro, één man, …
Meer lezen
 
Tijdens een eucharistievering en bloemenhulde worden de gesneuvelden van Adinkerke herdacht. 9.15u: samenkomst nabij de kerk 9.30u: misviering 10.20u: bloemenhulde bij het monument der Gesneuvelden (H…
Meer lezen
 
Het 3de zomerfeest van ons trefpunt, met een welkoms hapje, waarna de gezelige volksspelen kunnen beginnen, daarna kan men genieten van de koude schotel met frietjes, om later in goede stemming terug …
Meer lezen
 
Precies 75 jaar geleden overleed architect Charles Pil (1867-1949). Als een van de meest vruchtbare bouwmeesters van West-Vlaanderen heeft Pil een onuitwisbare stempel gedrukt op de architecturale erf…
Meer lezen
 
Na een grondige update van de permanente tentoonstelling over Nieuwpoort tijdens de Eerste Wereldoorlog en de onderwaterzetting vormt Westfront meer dan ooit een waardevolle belevingsplek, van inspira…
Meer lezen
 
Op 2 augustus organiseert het V.C.K. de Kasteelstraatfeesten en viert VCK zijn 10-jarig bestaan. De Kasteelstraat wordt ondergedompeld in de sfeer van de Middeleeuwen, en je kunt de ganse dag gratis g…
Meer lezen
 
Herfstfeest De Panne
Gezellig herfstfeest met muzikale ondersteuning van Marco Rossi. Tijdens de pauze overheerlijke taart en koffie. Er is mogelijkheid om tijdens de volledige namiddag dranken te bestellen. Niet te misse…
Meer lezen