Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel, proef en …
Meer lezen
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel, proef en …
Meer lezen
 
November, de maand dat Sint-Maarten op bezoek komt! Ook dit jaar komt hij richting Koksijde met een zak vol lekkers! De stoet start om 18u aan 't Oud Schooltje. Omloop: Kerkstraat - Noordstraat – H…
Meer lezen
 
TRICK of TREAT Poperinge
Trek je leukste halloweenkostuum aan en ga op stap in Poperinge voor een Trick or Treat.   
Meer lezen
 
Elk jaar vieren we de verjaardag van Talbot House op 11 december. Alle Toc H lampen over de hele wereld worden aangestoken en vormen samen de World Chain of Light. We verwelkomen jullie tussen 20u en …
Meer lezen
 
Inschrijven enkel nodig voor de receptie en de langste tafel (lunch) PROGRAMMA Doorlopend • Bar van De Kinderbrouwerij met in de namiddag taart en een biertje van Bierclub Zoetendaal • Uitleg ove…
Meer lezen
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel, proef en …
Meer lezen
 
Sofie Degrande (zang en spel) en Dylan Marey (piano envisuals) Muzikale voorstelling over een vrouw die de diagnose vanborstkanker krijgt, gebracht door haar dochter. Een meeslepende, realistische …
Meer lezen
 
Gin Belet?! met L.I.N.A.R.D Langemark-Poelkapelle
L.I.N.A.R.Dis het project rond songwriter Linard Van den Bossche. Gewapend met gitaar enstem neemt hij je mee in de wereld van melancholie, weemoed en hoop. DeIndiestyle songs zullen helemaal tot hun …
Meer lezen
 
De avonden viert dubbel feest! Niet alleen mogen we Merkem Kerremesse weer van een vleugje muziek voorzien, dit is meteen ook de kroon op 10 jaar De Avonden. En hoe kunnen we dat anders vieren dan met…
Meer lezen