Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
De avonden viert dubbel feest! Niet alleen mogen we Merkem Kerremesse weer van een vleugje muziek voorzien, dit is meteen ook de kroon op 10 jaar De Avonden. En hoe kunnen we dat anders vieren dan met…
Meer lezen
 
Op 2 december 2023 verwelkomen we het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof geschud met hun derde voorstelling ‘Kroost’:  Vies, troebel, drabbig water. Het zit in hun oren, mond en krullen. En laat z…
Meer lezen
 
Thé Dansant Poperinge
De Bres en De BuurtBres organiseren vol enthousiasme een ouderwetse thé dansant! De dansvloer in De Kouter staat klaar voor tal van onweerstaanbare klassiekers. Natuurlijk kun je ook even uitrusten a…
Meer lezen
 
Ledenfeest Poperinge
Eerst gaan we samen gezellig iets eten en daarna wagen we ons aan een partijtje 
Meer lezen
 
Autovrije Zondag Poperinge
Op zondag 1 oktober 2023 organiseert het stadsbestuur van Poperinge van 14 uur tot 18 uur een Autovrije Zondag op de Grote Markt. Kinderen kunnen er gratis zeepkisten bouwen, hun fiets pimpen, surplac…
Meer lezen
 
Tijdens de week van de Fair Trade van 4 tot 14 oktober 2023 is iedereen welkom in de Wereldwinkel voor tal van Promo's. Op 14 oktober is er een ruil-actie van om het even welke chocoladewikkel voor ee…
Meer lezen
 
Griezelzwemmen Poperinge
Het zwembad wordt omgetoverd tot een griezelbad. Durf jij een duik nemen tussen de spinnen en spoken?   
Meer lezen
 
Hoeraa! Het Dorpspunt in Krombeke bestaat 2 jaar! Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we op vrijdagnamiddag 3 november een gezellig samenzijn met koffie en wat lekke…
Meer lezen
 
Een namiddag zonder zorgen,dansen op een ontspannen manier,sociaal contact in een losse sfeer,singles,koppels,beginners en gevorderden steeds welkom ; beoefenen tango , cha , rumba , engelse wals , ..
Meer lezen