Welkom bijijzersterk  talent

 het platform voor

TALENT uit de Westhoek.

De drie intergemeentelijke samenwerkingsverbanden rond cultuur en erfgoed, IJzervallei, CO7 en Viertoren, hebben de handen in elkaar geslagen om een platform te ontwikkelen waar artiesten, kunstenaars en organisatoren elkaar vlot vinden. Maar ook om talent uit de Westhoek te stimuleren en podiumkansen te geven in eigen streek.

We gingen op zoek naar een aantal sterke figuren die onze Westhoek zien als een troef. In een begeesterd interview vertellen onze peters Karl Vannieuwkerke en Piet Goddaer hun verhaal, over hun liefde voor de Westhoek en over hun toekomst vol innovatie. Maar vooral waarom het belangrijk is voor artiesten (muzikanten, beeldende kunstenaars, acteurs, dansers, ...) om te zoeken naar podiumkansen.


(Met dank aan Studio Ozark Henry & Dimitri Van Zeebroeck voor de live-beelden. Beelden rond de 100-jaar herdenking via VRT en 4AD TV)

Piet Goddaer alias Ozark Henry

Karl Vannieuwkerke

Ben je een Talent uit de Westhoek en wil je graag anderen laten kennismaken met jouw werk? REGISTREER je dan snel en breng organisatoren van events, gemeenten en ander Talent op de hoogte van wie je bent en wat je doet.

Registreer je hier

Op deze manier wordt IJzersterk Talent binnenkort the place to be voor organisatoren om in contact te komen met talent uit de Westhoek!

IJzervallei Co7 Viertoren
 

Ben jij ons
volgend talent?

Via onderstaand formulier kan je je registreren als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier

Waarom aanmelden bij
IJzersterk Talent?

Vorm een netwerk

Vorm een netwerk
en werk samen met
ander talent uit de
Westhoek

online portfolio

Creƫer een
profielpagina als
online portfolio

Online visitekaartje

Zorg voor een
online visitekaartje
voororganisatoren
(incl. de gemeenten)