Maiskie Molie

DE MIXER ZETTEN IN VIJFTIG JAAR POP- EN ROCKGESCHIEDENIS!

Biografie

Wij zijn Maïskie Molie uit Tielt, Menen, Heuvelland en Harelbeke, West-Vlaanderen. Ons muzikaal negental bouwt graag een feestje en maakt daarvoor een eigenzinnige selectie uit 50 jaar pop en rock. Alle genres gooien we op een 'hoopje' in onze gesmeerde medleys. Ska, salsa, hiphop, rock, metal, noem maar op. Covers van Madonna, House Of Pain en James Brown tot AC/DC zetten we broederlijk achtereen in onze stomende live sets.

Met 2 zangers en 2 zangeressen verkennen we alle hoeken van het podium en dit met tonnen enthousiasme... en ook wel eens een pintje. Hun audiovisuele capriolen worden solide begeleid door onze 5-koppige band (drum, bas, gitaar, keys, trompet).

In 2014 startte Maïskie Molie als een eenmalig project voor het cultfestival ‘Fourfest’. Enkele jaren later is het nog steeds super plezant! Ons uniek concept leverde al héél wat geslaagde optredens op in goedgevulde zalen, samen met topartiesten als ’t Hof Van Commerce, Guy Swinnen, The Wolf Banes, Gers Pardoel, Axelle Red, The Sore Losers en The Van Jets.

Voor ons is een optreden pas echt geslaagd als het publiek even enthousiast wordt als wij zijn op het podium! Feestje bouwen!

Galerij

Video's

 

Technische fiche

Zie bijlageBen jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier